Recenzia na dámske snehule
Dámske snehule podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Dámske snehule podľa najobľúbenejších výrobcov.
Pridané: 26. januára 2024
(naposledy upravené 26. januára 2024)
Zakúpený v BezvaSport
Perfektné čižmy, skvelo vyzerajú a sú teplé. Pohodlné na rýchlu chôdzu po dobrej ceste,
Vhodné do tuhej zimy, ľahko sa obúvajú
Som úplne spokojná. Tak ako všetko z tohto obchodu je veľmi kvalitné, veľmi dobrá cena v porovnaní s kvalitou.
Perfektne ako papucky. Su vsak vhodne pre sirku G, F, takze pre normalne az uzke chodidla.
Čižmičky som kúpila ako domácu obuv. Sú mäkké, teplé a pohodlné. Obúvam ich len tak bez ponožiek a sú veľmi príjemné a teplé. Číslo som objednala ako bežne nosím, sú úplne presné na dĺžku a aj na šírku. Asi na hrubú ponožku by ich bol problém obúvať. Ale to som ani nemala v úmysle. Som spokojná, presne mi sadli na to použitie čo potrebujem.
Krpce som kúpila v zľave a veľmi sa z nich teším, vlna hreje a nemienim ich nosiť na štrapu. Noha v nich nie je spevnená, ale to za tú cenu pri kvalite zvršku je v poriadku.
Pridané: 12. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
Zakúpený v JOHN-C Shoes&Bags&Accessories
Pohodlnné, dobré, prijateľná cena.
Pridané: 11. januára 2024
(naposledy upravené 11. januára 2024)
Zakúpený v Ovečkáreň.sk
makucke, teple,.... ale nepohodlna tvrda podrazka a velmi sa smykaju!!!!
Plne vsplnilo moje očakávanie.
Pohodlné. Doporučujem všetkým. Dôvody objednania: Mám problémy s nohami, operované bedrá a kolená pred operáciou... potrebujem nízku, ľahkú a teplú obuv. Tieto topánky mi vyhovujú a ešte potrebujem v tmavej farbe.
Zobrazujem 41 - 60 zo 153 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...8 Ďalšie »